Halász Márti

Camera 360

Márti és Matyi

“Az életem célja olyan jó embernek lenni, mint amilyennek a kutyám gondol.”

Mióta megszülettem, mindig is voltak és lesznek is kutyáim. Vidéken nőttem fel és teljesen természetes volt a családunkban, hogy legyen kutyánk. Apukám és anyukám arra nevelt bennünket, hogy a testvéreink után a leghűségesebb barátunk a kutyánk. Azt hiszem már akkor tanítottak bennünket a felelős állattartásra! Innen a kutyák és az állatok iránti feltétlen szeretetem.

Első saját kutyámat, akkor választottam, amikor Veszprémben megvettem az új lakásomat. Egy fehér gombóc fekete orral (egy Westi) költözött az életünkbe. Minden megváltozott körülöttünk. 2007-ben lecseréltük városi életünket és kiköltöztünk Veszprémtől 10 km-re Sólyba. Hatalmas kertünk lehetőséget adott, hogy megvegyük az első bűbájos retrieverünket, Matyit. A család kedvence lett rövid idő alatt. Végtelen jósága és kedves természete mindenkit elbűvöl. Állataink száma bővülni kezdett. Lett egy cicánk, és a lányom is megkaphatta imádott kutyáját, egy spánielt. Így éldegélünk gyermekeimmel, három kutyánkkal és cicánkkal családi békében.

Szeretném ezt az érzés másnak is átadni és megmutatni mire képes egy ilyen állat-barát szeretet. Szeretném Matyit terápiás kutyának használni és másokon segíteni. Tervezem még egy jó tenyészetből, remek adottságokkal rendelkező Golden Retriever vásárlását, szintén terápiás célra.

Jelenleg a Mars Magyarországnál dolgozom területi képviselőként. Cégünk elkötelezett tevékenységet folytat az állatok jobb élete érdekében. Örülök, hogy a munkám egy része az állatokhoz kapcsolódik.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS